HS_Billede_Udskiftning-Partnergruppe_2

Ændringer i partnergruppen i Arkitektfirmaet HS Brunsgaard Laursen

Arkitektfirmaet HS gennemfører ændring i partnergruppen. Det betyder, at Martin Wentzer træder ind som ny partner, og Henning Jensen træder ud af partnergruppen – et stort tillykke til begge!

Martin har været en del af Arkitektfirmaet HS siden 2018 og har siden sin opstart haft en central rolle i forhold til firmaets forretningsudvikling og den daglige ledelse. Arkitektfirmaet HS har i samme periode udviklet på virksomhedens forretningsplan, og som en naturlig del heraf indtræder Martin nu som partner.

Henning Jensen – tidligere direktør i Arkitektfirmaet HS – vil stadig have sin daglige gang på tegnestuen og vil fortsat have en central rolle for mange af tegnestuens bygherrer.

“Vi er rigtig glade for, at Martin er blevet en del af partnergruppen i Arkitektfirmaet HS, og vi er sikre på, at han er den helt rigtige til at bidrage til vores videre udvikling! Og så er vi så heldige, at Henning fortsat har lyst til at komme hos os og bidrage med hans store erfaring og viden”, udtaler Peter Frimann, adm. direktør.

Arkitektfirmaet HS har gennem de sidste 3 år haft fremgang og har udviklet sig, bl.a. ved opkøb af tegnestuen BrunsgaardLaursen Arkitekter i Køge i 2019, hvilket har betydet en yderligere udvikling af virksomheden og en større opgaveportefølje.

I forbindelse med udskiftning i partnergruppen gennemføres også en organisationsændring, hvor Martin indtræder i rollen som Markedschef for at sikre og styrke virksomhedens fokus på forretningsudvikling.

Trods stor succes er det afgørende, at udviklingen altid bygger på de værdier, tegnestuen udspringer fra. Vi lægger vægt på genkendelighed og tryghed i den måde, Arkitektfirmaet HS rådgiver på.

Ved spørgsmål kontakt venligst adm. dir. Peter Frimann, tlf. 58 56 02 25, e-mail peter@hs-slagelse.dk

 

Foto: Evan Fotograf