2sfl8zs1qyaju3zb

Arkitektfirmaet HS tilpasser/ COVID-19

Den seneste udvikling omkring corona-virus betyder, at Arkitektfirmaet HS tilpasser hverdagen. Som udgangspunkt holder vi åbent, og vi vil være fuldt tilgængelige, men vi følger myndighedernes anbefalinger, så vi kan bidrage til at forebygge smittespredning i samfundet. På den baggrund har vi etableret hjemmearbejdspladser for de fleste af vores medarbejdere, som dermed fortsat kan løse opgaver for vores bygherrer uden risiko.

Vi vil begrænse omfanget af mødeaktiviteter til et absolut minimum, og alt samarbejde og dialog med bygherrer og samarbejdspartnere vil foregår via telefon eller på online møder. På den baggrund opfordrer vi samtidigt vores kunder og samarbejdspartnere til at kontakte os via telefon, fremfor fysisk på vores lokationer i Slagelse og Køge.

Vi vil som udgangspunkt leve op til alle indgåede aftaler og således gøre vores til, at projekter kan køre videre til trods for den alvorlige situation. Vi ser frem til en fortsat god dialog med vores kunder og samarbejdspartnere. For yderligere spørgsmål kontakt venligst din kontaktperson ved Arkitektfirmaet HS eller administrerende direktør Peter Frimann på peter@hs-slagelse.dk eller tlf. +45 58 56 02 25