DSCF2201-RAF_DxO_DeepPRIMEXD

Høng Gymnasium, Kemi- og biologilokaler

På Høng Gymnasium & HF har Arkitektfirmaet HS BrunsgaardLaursen etableret et kemi- og biologilokale med plads til i alt 24 elever samt tilhørende depot og teknikrum, og det nye laboratorium er lige blevet indviet med en lille reception.

På gymnasiet lægger man stor vægt på naturvidenskab, og ofte tilbydes der en biotek-studieretning, så moderniseringen af de ældre laboratoriefaciliteter var meget tiltrængt.

For at gøre plads til faglokalet måtte man inddrage et af skolens store klasselokaler.

Desuden er en eksisterende toiletkerne blevet nedrevet for at gøre plads til det nye teknikrum, hvori nyt ventilationsanlæg med komfort- og procesventilation er blevet placeret sammen med ny eltavle. Ventilationskanaler er ført i loftrum og er delvis synlige under det nedhængte loft.

Faglokalet er indrettet med 4 elev-øer, lærebord med gas- og elinstallationer, opbevaringsskabe, varmeskab, opvaskemaskine samt nye stinkskabe. Desuden er der etableret punktsug, som gør det muligt at lave mere avancerede forsøg til gavn for eleverne.

Krybekælderen er anvendt til at føre installationerne i, herunder gas, vand- og afløbsinstallation.

Hele elinstallationen i lokalerne er udskiftet til ny, inkl. belysning.

Arbejdet blev udbudt i fagentreprise og er forløbet fint og til tiden. Tak for godt samarbejde til de involverede parter.