gravemaskine

Første spadestik på Nye Stillinge Børnehus

Den 3. oktober havde vi fornøjelsen af at deltage i første spadestik på Nye Stillinge Børnehus – en dag fyldt med glæde, taknemmelighed og håbefulde børn og voksne. Der blev heppet og hujet, mens borgmester Knud Vincents tog det første spadestik med den store skovl.

Børnehuset skal rumme en vuggestuegruppe og to børnehavegrupper, og det er placeret nord for Stillinge Hallen. Børnehuset er designet som en vinkelbygning, der danner skærm mod Bildsøvej og åbner sig op mod legepladsen. I husets midte er der placeret et fællesareal, som skal fungere som husets hjerte for at understøtte samhørigheden på tværs af huset.
I designet af huset har det været væsentligt at skabe imødekommende og velbelyste rammer for at fremme børn og voksnes velbefindende.

Byggeriet udføres med fokus på godt indeklima og bæredygtige og sunde materialer, herunder maling og fugematerialer. Yderligere er der fokus på det cirkulære byggeri med genbrug af en række materialer fra andre steder i kommunen, så både tag, belægninger og inventar genanvendes.

Vi glæder os til at se huset tage form.

Huset bliver udført som en totalentreprise, hvor vi er underrådgiver til Niels Lien.