Gigtforeningen – Sano Skælskør, Rehabiliteringscenter

Arkitektfirmaet HS BrunsgaardLaursen har for Gigtforeningen forestået totalrådgivningen og byggeledelsen i forbindelse med ombygningen, som er udført i fagentreprise.

Det nye produktionskøkken er ombygget med nye tekniske installationer og overflader samt fuldt udstyret med nyt køkkeninventar, hvilket giver køkkenpersonalet optimale arbejdsbetingelser.

Den nye spisestue, som skal skabe rammerne for godt socialt samvær i hjemlige og hyggelige rammer, er gennemført med en farvesætning, som matcher resten af centret, og med enkle midler er det lykkedes at skabe den rette hjemlige stemning.

Medarbejderne på centret har forestået valg af møbler ud fra kriterier som hjemlighed, funktionalitet og korrekt ergonomi. Med de valgte møbler er det i den grad lykkedes at få skabt de optimale rammer for de kommende patienter, som typisk er på ophold af 3-4 ugers varighed.

 

Bygherre:                    Gigtforeningen

Lokation:                     Slagelsevej 32, 4230 Skælskør

Rolle:                           Totalrådgiver og arkitekt

Areal:                           Ca. 205 m²

Budget:                        Ca. kr. 4,4 mio. ekskl. moms

Årstal:                          December 2021 – Maj 2022

Status:                         Ibrugtaget

Entrepriseform:            Fagentreprise

Samarbejdspartnere:   ING: VITA Ingeniører

Bygherrerådgiver:        WSP Danmark

Ydelser:                       Brugerinddragelse, IKT-ledelse, teknisk- og                                              arkitektonisk rådgivning, udførelsesprojekt,                                              fagtilsyn og projektopfølgning