IMG_1631

Arkitektfirmaet HS vinder rammeaftale med Region Sjælland – og holdet er klar!

I marts måned blev det afgjort at Arkitektfirmaet HS igen vinder rammeaftale med Region Sjælland for både arkitekt- og totalrådgivning.

Vi har efterhånden mange års erfaring med Region Sjælland, og er derfor meget glade og stolte over, at kunne få lov til at fortsætte det gode samarbejde på kommende projekter. At vi så samtidig kan gøre det med en så flot placering ved tildelingen, er vi stolte over” Udtaler Peter Frimann, administrerende direktør

De nye rammeaftaler skal bygge videre på et allerede velfungerende samarbejde med Regionen, og derfor har der siden tildelingen, været gennemført et udviklingsforløb for alle de medarbejdere, som bliver en del af dette team.

”Mange af vores medarbejdere har været en stor del af dette samarbejde i mange år, men vi har også fået en del nye og derfor er det vigtigt at vores DNA bliver forankret bredt.”  Udtaler Peter Frimann og fortsætter

Tilsvarende indgår Lyngkilde Rådgivende Ingeniører som underrådgivere i rammeaftalen for totalrådgivning, og de har på lige fod med vores medarbejdere været en aktiv part i, at skabe et fælles fundament for det fremtidige samarbejde”

For Arkitektfirmaet HS er det afgørende at vi arbejder ud fra værdier som tryghed og tillid, imødekommenhed og ansvarlighed samt høj kompetence. Disse værdier opnås gennem forventningsafstemning, tydelig kommunikation, og motiverede medarbejdere, og sammen med Lyngkilde har vi forpligtet os til at lade dette være rammesættende for den måde vi agerer på. Gruppebilledet viser rammeaftale-teamet med Arkitektfirmaet HS og Lyngkilde efter vellykket samarbejdsworkshop, hvor alle bidrog positivt og aktivt.