IMG_1688

Arkitektfirmaet HS vokser igen

Med mange igangværende opgaver, og lige så mange på vej, har Arkitektfirmaet HS styrket medarbejderteamet. Det er derfor med stor glæde og forventning at vi siger velkommen til Rene Friis og Marie Kristiansen. Begge har lang erfaring inden for arkitektbranchen og bibringer viden, kompetencer og ikke mindst en personlighed, som passer godt ind i vores kultur og DNA.

 Marie er uddannet arkitekt på Aalborg Universitet for arkitektur og design, og skal fremadrettet arbejde med de arkitektoniske kvaliteter i vores projekter. Marie har en bred erfaring der spænder fra udvikling i projektkonkurrence, til styring af konkrete projekter som sagsarkitekt, inden for sundhed, pleje, boliger mv. Hun er desuden DGNB certificeret og har en særlig interesse for bæredygtighed.

 Rene er uddannet bygningskonstruktør og skal indgå i tegnestuens projekter gennem de fleste faser inden for projekt- og projekteringsledelse, projektering og byggeledelse. Rene har igennem sit virke gennemført et meget varieret og bredt spektrum af projekter. En erfaring der gør Rene i stand til at holde mange bolde i luften og føre komplekse samarbejdskonstellationer sikkert i mål.