442Ass6069

Pressemeddelelse

Arkitektfirmaet HS køber BRUNSGAARDLAURSEN Arkitekter. Det er nu en realitet, at Arkitektfirmaet HS fra Slagelse fremover også vil være lokaliseret i Køge.

 

”Vi har en mangeårig historie sammen med BRUNSGAARDLAURSEN og har samarbejdet om et utal af projekter. Vi komplementerer hinanden på en fin måde, og købet er en oplagt mulighed for at styrke vores profil og kompetencer inden for bygherrerådgivning og arkitektur ” udtaler Peter Frimann, Administrerende direktør i Arkitektfirmaet HS.

 

BRUNSGAARDLAURSEN Arkitekter er en mindre rådgivningsvirksomhed med en bred berøringsflade med både private og offentlige bygherrer inden for kommuner og regioner.

 

”Tiden er moden til, at jeg giver stafetten videre, således at jeg med de nye ejere af tegnestuen kan fokusere på kerneydelserne indenfor bygherrerådgivning og arkitektur, som er det jeg virkelig brænder for” udtaler Niels Brunsgaard, tidligere indehaver af BRUNSGAARDLAURSEN Arkitekter

 

Niels vil fortsat være en aktiv del af tegnestuen i Køge og vil bidrage til at fastholde gode relationer, ligesom han og tegnestuens medarbejdere vil indgå i den fremtidige udvikling af tegnestuen.

Med en ny lokation i Køge vil dette give Arkitektfirmaet HS en endnu større smidighed i forhold til de samarbejdsrelationer og klienter, vi har på Sjælland og i hovedstadsområdet.

Med den igangværende udvikling og dynamik, der kendetegner Køge, vil den nye lokation for Arkitektfirmaet HS være en attraktiv platform for udviklingen af tegnestuens netværk.

 

”Overfor begge firmaers bygherrer vil samarbejdet fortsætte upåvirket, men man vil opleve, at vi samlet styrkes fagligt, således at vi kan håndtere mere komplekse opgaver. Vi ser på fremtiden med begejstring og nysgerrighed” udtaler Peter Frimann, Administrerende direktør i Arkitektfirmaet HS.

 

Ved spørgsmål kontakt venligst adm. dir. Peter Frimann, tlf. 58 56 02 25, e-mail peter@hs-slagelse.dk