BFI-k├©kkenfl├©j-apr-23-CF058715 web

Ny tilbygning på Bornholms Frie Idrætsskole

Så er ombygningen på Bornholms Frie Idrætsskole indviet og taget i brug efter alle kunstens regler – bl.a. med klip af rød snor af bestyrelsesformanden, Kasper Stenbye – og med 900 flødeboller til de fremmødte.

Byggeriet har været længe undervejs – 8 år – fra den første idé opstod – til det færdige byggeri nu er indviet. Til gengæld er alt kørt efter planen og til stor tilfredshed for alle parter, siden byggearbejderne blev igangsat efter sommerferien 2022.

Ombygningen har omfattet ny spisesal, nye toiletter, skolekøkkener samt en tilbygning med nyt industrikøkken, hvor der skal laves mad til små 300 personer om dagen. Derudover er der foretaget ombygninger, så der er udvidet med en vuggestue, som snart ibrugtages.

Arkitektfirmaet HS BrunsgaardLaursen har varetaget totalrådgivningen og byggeledelsen for projektet, som er udført i fagentreprise – med lokale håndværkere fra Bornholm.

Vi ønsker BFI stort tillykke med de nye faciliteter – og tak for det gode og konstruktive samarbejde til alle involverede parter.